Vi er igang!

18 september 2020

Nesten en måned har nå gått siden dørene endelig åpnet opp for et nytt kull med spente elever. Programmet har vært proppfult med aktiviteter, leven og læring!

Første dag så ble elevene møtt med sang og taler. Rektor fikk gleden av å presentere skolen, de ansatte og stippene. Etterhvert som elevene slo seg til ro så ble det linjetid hvor elvene ble kjent med sine nye klassekamerater.

Musikal ble kjent med hverandres danseføtter og sangstemmer. Multisportgjengen har lært å stole på hverandre med å klatre og sikre hverandre. Musikk har blitt en samspilt gjeng. Paragliderflokken har fått spre sine vinger. Vikingene har slipt hverandres økser. Og Natur har blitt kjent med hverandres røtter og turføtter. Men det å bli kjent på tvers er minst like viktig. Da hadde vi noen dager med teambuildingsaktiviteter på tvers av linjene. Med aktiviteter som flåtebygging, dansing, og orientering så måtte elevene samarbeide og finne løsninger sammen. Det vil vi si var en suksess. Flåtene fløyt, dansen ble danset, og alle ble orientert. Det vi kanskje er ekstra fornøyd med i år, er tilpasningsdyktigheten til elevene og skolen.

På grunn av koronaen så ble vi nødt til å innføre en del nye restriksjoner og regler. Restriksjonene har vært kjedelige, men elevene har tatt reglene med gode sinn og vært kjempeflinke til å opprettholde smittevern. Dette året lover fantastisk bra!

(Tekst og bilder: Joakim Kirksæther)

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts