Turné-suksess!

25 mars 2018

Suksess fra begynnelse til slutt på turné med Musikk/band og Singer/Songwriter.

Første stopp var på Ringerike Folkehøgskole på Hønefoss, der vi fra første øyeblikk ble svært godt tatt i mot. Publikum jubla og klappa for vårt fine show, og det kjentes veldig fint å være på tur med musikken vår.

Dagen etter dro vi til Hallingdal Folkehøgskole på Gol, der vi også ble møtt med begeistring, på slutten av konserten var store deler av publikum ute på dansegulvet i en herlig heftig avslutning med «Play That Funky Music».

Siste stopp på turnéen var to konserter for innsatte i Ringerike Fengsel. Det er en noe spesiell opplevelse å bli sikkerhetsklarert inn, med omlasting av alt vårt utstyr over i et fengselskjøretøy, å oppleve de høye murene og stengte dører, for så å bli servert god mat, gjøre opprigg i gymsalen, og ta i mot et publikum av 70-80 innsatte fordelt på to konserter. Det er en høyst annerledes ramme for en konsert, men det er meningsfullt å bidra i en ellers trist hverdag for de innsatte – og publikum satte utvilsomt pris på vår musikk! Dette har blitt en årviss hendelse for Musikk fra Seljord Folkehøgskole, så vi kommer nok tilbake med ny konsert i Ringerike Fengsel neste år også.

Vi vet vi gledet mange med konsertene våre, og det var en lærerik og god opplevelse å reise og å rigge utstyr og spille for nytt publikum hver dag.

Etter påske, torsdag 5.april, spiller vi vår store Vårkonsert her hjemme på skolen for medelever, ansatte og publikum fra lokalmiljøet. Her stiller vi med innleid profft lydutstyr og lydtekniker. Velkommen!

https://seljord.fhs.no/linjer/musikk/

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts