Turné 2020 – en stor suksess!

Musikk Backpacker har vært på turné rundt omkring på Østlandet. Som forventet gikk dette svært bra…

Vi startet med å pakke buss og tilhenger med alt lydutstyret og alle instrumentene våre, og turen gikk fra Seljord til Solbakken Folkehøgskole på Skarnes. Etter en varm velkomst og god middag startet vi jobben med opprigging og lydprøver. Litt nervøse og veldig spente var vi klare for konsert. Et fantastisk publikum hjalp oss godt igang og den ene låten etter den andre satt som et skudd. Det ble trampeklapp og ekstranummer var påkrevd. Vi var kjempefornøyde,- dette gikk jo superbra!

Dag to gikk turen til Hadeland Folkehøgskole. Samme prosedyre en gang til, men nå var det en stor scene i en stor gymsal som ventet. Her var det også et flott publikum som ut fra responsen likte det de hørte. Konserten vår hadde et variert innhold, alt fra Elvis til Pink Floyd, rolige singer-songwriter låter og mer up-tempo poplåter.

Dag tre gikk til Ringerike Fengsel. Her spilte vi to konserter for to grupper innsatte. Dette er en spesiell og annerledes opplevelse for oss. Konsertene gikk fint, og vi og publikum var strålende fornøyd.

Turné er gøy! Spennende og lærerikt å spille for et nytt publikum hver dag!

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule