Sør-Amerika – en natur- og kulturopplevelse!

Drømmer du om å ligge under åpen himmel midt inne i jungelen i Amazonas og høre summingen fra alle insektene og fuglene til langt ut på natta? Eller kanskje oppleve hvordan hverdagen er for fattige familier der langt oppe i Andesfjellene?

Linjen Natur vil også dette skoleåret få mulighet til å oppleve en eksotisk reise til Sør-Amerika med både Amazonas jungel og høylandet inn mot Andesfjellene. Reisa går til Bolivia, der vi først skal oppleve høylandet og etter noen få dager drar ned i jungelen for å ha oppleve lydene, luktene, stemningen – ja, det fantastiske naturlivet som finnes der. Vi skal naturligvis fiske (blant annet piraja), men vi kommer også helt sikkert til å se krokodiller og mange andre eksotiske dyreslag.

Et av målene for turen er å oppleve natur og kultur på et annet kontinent enn Europa. Vi ønsker å leve i og oppleve et yrende dyre- og planteliv i jungelen, men også erfare hvordan livet er for den vanlige bolivianer.

Denne reisa er en valgfri del av linjeprogrammet for Natur, og kostnader kommer i tillegg (23000kr)
Ved spørsmål – ta kontakt med faglærer Kolbjørn Birkrem (kolbjorn.birkrem@seljord.fhs.no; 91365151)

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

Eksotisk og vilt - jungel og Andesfjell!

Natur
Naturlinja har i månedsskiftet oktober/november hatt studietur til Bolivia i Sør-Amerika. Vi fikk oppleve et svært mangfoldig natur- og kulturliv, og noen ganger lurte vi på om dette virkelig ble opplevd eller om det var en drøm. Turen startet i byen Cochabamba (2600 moh) der vi blant annet en av dagene fikk være med hjelpeorganisasjonen Mano a Mano (hånd til hånd) og ble vist ulike prosjekt som de har startet i området. Det var fint å se hvordan organisasjonen samarbeider med lokale myndigheter for å få til gode prosjekter. Videre ble det også tid til å besøke flere av de store markedsplassene i området der det yrer av liv og lukter og det selges alt mulig av varer.
Publisert: 15.11.2018

Les mer

Følg oss

Kontakt

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule