New York

Midt i skoleåret tar Musikk en fagtur til musikk-metropolen New York for å hente inspirasjon. Vi får med oss workshops, konserter med topp musikere og lærere fra musikkbransjen. 

Vi går på konserter og klubber i den pulserende verdensmetropolen, og det blir selvsalgt tid til sightseeing og besøk til de mange berømte turistattraksjonene. Det er rett og slett en stor opplevelse å smake på en bit av “The Big Apple.

Alt er inkludert i skolepengene.

 

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

"Talentet ditt skal få skinne!"

Musikk
Hovedmålet for linja Musikk ved Seljord Folkehøgskole er at du skal bli en bedre musiker. Du skal få øve på å bli scenevant - være trygg og kjenne glede ved å opptre for og med andre.
Publisert: 19.02.2019

På konsert med verdens topp-10 symfoniorkester i New York!

Musikk
Det var fint å smake litt på The Big Apple, skriver linjelærer Vidar etter en liten uke i New York sammen med de flotte elevene hans. Mange opplevelser og en yrende storby gir minner for livet.
Publisert: 20.01.2019

Musikklinja på inspirasjonstur til New York

Musikk
Et høydepunkt på linjene gjennom året er linjeturen. Den har et faglig fokus og er ment å skulle inspirere. Musikklinja har tatt turen til verdens musikkmetropol, New York. Der venter mange spennende muligheter for musikkinteresserte.
Publisert: 14.01.2019

Les mer

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule