New York

New York er en av de mest spennende musikkbyer i verden uansett sjanger. Byen tiltrekker seg mange av de beste musikerne og artistene i verden. Enten du er opptatt av jazz, rock, pop, singer/songwriter, R&B eller musikal, her finner du garantert inspirasjon.

Vi får med oss workshops, konserter med topp musikere og lærere fra musikkbransjen. Vi går på konserter og klubber i den pulserende verdensmetropolen, og det blir selvsalgt tid til sightseeing og besøk til de mange berømte turistattraksjonene. Det er rett og slett en stor opplevelse å smake på en bit av “The Big Apple”.

Vi får med oss workshops, konserter med topp musikere og lærere fra musikkbransjen. Vi har workshop med musiker Etienne Lytle (musiker med Elton John, Nancy Wilson, Boy George, Dan Aykroyd (Blues Brothers), Phoebe Snow m.fl.) og lydtekniker/produsent/låtskriver Mark M Henry (jobbet med B.B.King, Dr John, Living Colour, Snoop Dogg, Beyonce, Radiohead m.fl.)

Vi går på konserter og klubber i den pulserende verdensmetropolen, og det blir selvsalgt tid til sightseeing og besøk til de mange berømte turistattraksjonene. Det er rett og slett en stor opplevelse å smake på en bit av “The Big Apple.

Alt er inkludert i skolepengene.

 

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

Studieturene er viktige for elevene ved Seljord folkehøgskule!

Backpacker - MultisportNaturMusikalVikingParaglidingMusikkSinger/Songwriter
Elevundersøkelser over flere år viser at studieturene er et av de elementene som våre elever vektlegger.
Publisert: 16.01.2019

Musikklinja på inspirasjonstur til New York

Musikk
Et høydepunkt på linjene gjennom året er linjeturen. Den har et faglig fokus og er ment å skulle inspirere. Musikklinja har tatt turen til verdens musikkmetropol, New York. Der venter mange spennende muligheter for musikkinteresserte.
Publisert: 14.01.2019

Musikal i storform i New York

Musikal
Fagtur på linja hører til høydepunktene i året. Alle linjene har sine turer til relevante reisemål. Musikal Broadway reiser selvfølgelig til New York og Broadway. Årets klasse har maks utbytte faglig og sosialt i musikalenes hovedstad. 
Publisert: 31.01.2018

Les mer

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule