LOFOTEN

- et lite eventyr i mars

Lofoten

Nordlys som flammer over himmelen som et fyrverkeri. Lukten av fisk og hav fra yrende fiskevær der fiskere kappes om havets delikatesser. Topptur med ski eller truger på beina med utsikt over et eventyrlig landskap. Lofoten i februar og mars er virkelig helt fantastisk. I mars reiser Natur på linjetur til Lofoten. Vi vil oppleve […]

Nordlys som flammer over himmelen som et fyrverkeri. Lukten av fisk og hav fra yrende fiskevær der fiskere kappes om havets delikatesser. Topptur med ski eller truger på beina med utsikt over et eventyrlig landskap. Lofoten i februar og mars er virkelig helt fantastisk.

I mars reiser Natur på linjetur til Lofoten. Vi vil oppleve en av de flotteste årstidene i Lofoten når våren og lyset er tilbake og naturen våkner til liv etter en lang vinter.

Fiske

Vi planlegger å være med en fiskebåt ut på havfiske. På denne tida av året er det stor aktivitet ved fiskekaiene – det er høysesong for fiskerne. Det er VM i skreifiske og vi vil både kunne smake og lukte på alt som havet kan by på.

Ski /turer

På fjellene ligger snøen fortsatt tung og innbyr til mange flotte skiturer. Vi vil ha med oss kjentfolk fra området som tar oss med på turer og steder som vil gi deg minner for livet.

Utforske Lofoten

Vi skal være i Lofotenområdet omtrent en uke, og elevene på linja vil sammen med linjelærer planlegge et variert og opplevelsesrikt opplegg. Lofoten har uendelig mye å by på, og du vil oppleve kulturen og lokalmiljøene på nært hold. Lokale folk vil være sammen med oss og vi kan utforske de mange mulighetene som området kan by på. Det er bare å glede seg!

Du kommer ikke til å angre!