PARAGLIDING - Ekstremsport

Så mange muligheter

Linjetur til den Dominikanske Republikk

Bare noen få uker etter skolestart reiser vi til Tønsberg for å ta fallskjermkurs. Vi samarbeider vi i en uke med Tønsberg Fallskjermklubb. Her bor vi tett sammen og opplever noe av det råeste du kan forestille deg. Under veiledning av dyktige instruktører starter vi med bakkekurs der vi lærer en del teori og sikkerhetsrutiner. Etter noen dager drar vi opp i lufta til neste 4000 meters høyde for å hoppe i fallskjerm. Denne turen er en tur du aldri kommer til å glemme.

Når vi kommer tilbake til Seljord fortsetter vi opplæringen til paragliderpilot her, spekket med andre, spennende aktiviteter, f.eks en overnattingstur for å sykle downhill!

Når vi kommer tilbake til Norge fortsetter opplæringen her, spekket med andre, spennende aktiviteter. 

Etter nyttår, når vinteren gir kalde, korte dager i Norge drar Paraglidinglinja på linjetur til vakre Dominikanske Republikk. Plassene vi besøker er kjent for sine fine forhold og på denne årstiden er været ledig bra for paragliding. På turen har vi med oss instruktører for å sørge for at sikkerheten ivaretas og du lærer deg å bli flinkere som pilot. Her kan du praktisere alt du har lært og du kommer til å føle deg fri som en fugl. 

Vi møter den lokale kulturen og lokalbefolkningen og vi gjør flere spennende aktiviteter, f.eks kitesurfing på en av verdens beste kitestrender, rafting og canyoning!

Dette blir et av skoleårets høydepunkter som gir minner for livet! Alle turene vi drar på er selvfølgelig inkludert i skolepengene.

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

FØLG MED PÅ HVA SOM SKJER PÅ FOLKEHØGSKOLEN!