PARAGLIDING - KARIBIEN

Så mange muligheter

Makedonia og Karibien

Vi kommer til å reise ganske mye, både i og utenfor Norge. Her kan du lese om de to store turene til utlandet vi skal på: 

Etter skolestart begynner opplæringen til å bli paragliderpilot. Når du har fått en god dose teoretisk og praktisk opplæring reiser vi til Makedonia for å fortsette kurset der. Det er selvsagt norske instruktører med. Her i Krusevo i Makedonia ligger alt til rette til at vi skal få gode, lærerike dager med mye paragliding. Stedet er verdenskjent for sine gode flyforhold og målet med turen er at du skal fly dine første soloturer her. Dette blir garantert en sterk opplevelse i et land de færreste reiser til på ferie. 

Når vi kommer tilbake til Norge fortsetter opplæringen her, spekket med andre, spennende aktiviteter. 

Etter nyttår, når vinteren gir kalde, korte dager i Norge drar Paraglidinglinja på linjetur til vakre Dominikanske Republikk. Plassene vi besøker er kjent for sine fine forhold og på denne årstiden er været meget bra for paragliding. På turen har vi med oss instruktører for å sørge for at sikkerheten ivaretas og du lærer deg å bli flinkere som pilot. Her kan du praktisere alt du har lært og du kommer til å føle deg fri som en fugl. 

Vi møter den lokale kulturen og lokalbefolkningen og vi gjør flere spennende aktiviteter, f.eks kitesurfing på en av verdens beste kitestrender, rafting og canyoning!

Dette blir et av skoleårets høydepunkter som gir minner for livet! Turene til Makedonia og Karibien er selvfølgelig inkludert i skolepengene.

I tillegg har alle på skolen muligheten til å bli med på solidaritetsreise til India og Nepal mot et pristillegg. Les mer om denne reisen her.

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

FØLG MED PÅ HVA SOM SKJER PÅ FOLKEHØGSKOLEN!