To linjer sammen på tur!

20 september 2020

Linjene Backpacker – Multisport og Natur har vært på felles overnattingstur ved Seljordsvatnet. Vi fikk god mulighet til å bli enda bedre kjent med hverandre på tvers av linjene.

Backpackerne, som har brukt god tid på å trene på kajakkpadleteknikker og redninger de siste ukene, følte seg trygge på å endelig dra på et skikkelig eventyr. De startet turen på Seljord-camping og padlet nesten en mil for å nå overnattingsstedet på Storøy. Der møtte de Naturelevene som hadde padlet kano. Etter at alle hadde nådd trygt frem til øya så ble det brukt tid til å bade, prate og sette opp soveplasser.

Til alles store glede så hadde Naturelevene med seg et gourmetmåltid i form av en masse smakfull elgkjøtt, sopp og ris. Det var godt!

Etter middagen var ferdig spist så ville vi bevege oss litt. Og hva er bedre enn å få gjort viktig søppelplukking? Vi fant dessverre en god del søppel men nå er det borte! Nå som vi var tilfreds med innsatsen, følte vi oss klar for en belønning. Vi gjorde klart pinnebrød med kanel og sukker! En verdig kveldsmat!

Dagen etter så sto vi opp til en vakker solskinnsmorgen og en masse gull i munn. (Og havregrøt da!) Alt i alt så må vi si at denne turen var så vellykket og full av så mye god stemning og mat at vi føler oss nødt til å gjøre noe lignende igjen!

Lærer Kolbjørn på Natur oppsummerer det hele slik: «Seljordsvatnet, padling, september sommer, knallstemning, bålkos, mat på bål, sove under åpen himmel, stjerner, sanse naturens lydar og strandaksjon med mykje søppel (200 kg). Fantastiske dagar.»

(Tekst og bilder Joakim Kirksæther)

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts