The Things We Do For Love, en suksess!

16 november 2019

Musikalen er sammensatt for anledningen med Feelgood repertoar i 1950-talls stil. Veldig hyggelig når pensjonister som så forestillingen kunne melde at den tok dem mange tiår tilbake i tid til egen ungdom. Det varmer å høre.

Musikaler basert på ulike sanger fra ulikt repertoar kalles gjerne jukebox-musikaler. «The Things We Do For Love» havner i denne kategorien. Samtidig har den en gjennomarbeidet fortelling og handling. Som i en Romeo og Julie-historie møter vi to grupper, Squares og Drapes, som i utgangspunktet ikke går overens. Ved en forveksling av en vaksine og professor Alberts kjærlighets-serum, mister gruppene sine fordommer overfor hverandre. Resultatet er både kjærlighet og forviklinger.

Elevene spilte dette med stor energi og innlevelse og leverte en solid forestilling, selv med kun 11 ukers øving i et nytt fag for mange. Det som muliggjør dette er den unike muligheten folehøgskolegir i å bygge gruppedynamikk og trygghet for den enkelte. Her er veien minst like viktig som målet.

Hele 3 dyktige danselærere, Lene A. Myren, Emilie Teichroeb og Linnea Stegmark, har koreografert det hele i tillegg til at musikallærer Roar Bøye har satt sitt preg på manus, musikk og regi.

I fortsettelsen skal Musikal lage en barneversjon av forestillingen til Barnas dag 13. desember. Da endrer vi fokuset fra kjærlighet til det å være venner. Blir gøy å spille dette for over 200 barn.

Musikal forbereder nå både Julekonsert, tur til New York i januar og ikke minst Vårshowet som vi skal øve etter jul.

De flotte bildene i denne bloggartiklen er tatt av Marie Klever Bøye og Emil Klever Bøye

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts