Singer/Songwriter slipper CD!

Etter talløse timer med tekstskriving, komponering og arrangering var elevene på Singer/Songwriter klare for studioinnspillinger på nyåret. Alle elevene har spilt inn hver sin egenkomponerte sang, og de har bidratt som instrumentalister, korister osv. på hverandres sanger. Resultatet er et variert og innholdsrikt album – som nå er tilgjengelig for hele verden! Musikken er lagt ut på Spotify, Tidal etc. under navnet «Singer/Songwriter 2018» (dersom du skriver «Seljord Folkehøgskule» i søkefeltet finner du det også).

Torsdag 12.april var det lansering av albumet, da det ble presentert for de andre elevene på folkehøgskolen. Mottakelsen var upåklagelig! Nå, som vi har lansert de ferdigproduserte studioinnspillingene, er det utrolig artig å se tilbake på hele prosessen, som har ført oss hit – en prosess som startet i august, da elevene begynte på Seljord Folkehøgskule. Noen elever kom med mye erfaring fra musikklinjer, kor og annet, mens andre elever var helt «ferske» i musikkfaget. Uansett utgangspunkt har alle elevene vist stor utvikling i løpet av skoleåret, og linje-CD’n er bare ett av mange resultat som er oppnådd.

Singer/Songwriter-elevene har bl.a. fremført egne sanger på turné og konserter, og på CD-en finner vi bare noen av sangene som er skrevet i løpet av skoleåret. For et år!!
Neste prosjekt er skoletur til Nepal, med fokus på solidaritet og kultur. Vi gleder oss!

Bildene er fra Cd-releasen for medelever og ansatte på skolen. Siso-elevene presenterte selv låtene sine og skolen lyttet anerkjennende.

Her er link til albumet på Spotify:

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule