Paraglidinglinja tilbake fra Karibien!

For en tur det har vært!
Skoleåret så langt har bygd opp til den store turen til Den Dominikanske Republikk. Da vi ankom etter en lang reise gikk første dagen til øving i en lokal skolebakke. Det vil si en bakke der elevene kan øve på start og landing for å venne seg til et annet klima og andre flyforhold. Spennende!

Det tok ikke lang tid før alle klarte seg fint. Vi opp på fjellet allerede første dag og alle fikk seg en etterlengtet flytur ned i solnedgangen.
Stedet vi flyr er kjent for sin strålende flyforhold og det fikk elevene kjenne på. De neste dagene gikk til videre opplæring og turene ble lengre og lengre. Den lengste turen som ble flydd i år er på nesten 1,5 time! Det er alltid god stemning på landing etter sånne turer og disse dagene var ingen unntak. Tett på lokalbefolkningen, i strålende sol og sammen med gode venner, bedre blir det ikke. 
Selv om vi som gruppe har flydd nesten 250 flyturer i løpet av en god uke, har vi også hatt tid til andre aktiviteter. Vi har vært på rafting, besøkt en kaffefabrikk, badet i foss og vært på canyoning. 

Etter intensive dager med flyging har vi forflyttet oss til kysten. Med sand mellom tærne og solfaktor 30 på kroppen fikk elevene undervisning i kitesurfing og bølgesurfing. Kjempespennende og noe ingen hadde prøvd før. 

Veldig godt å komme hjem igjen og møte alle andre på skolen igjen. 
Etter turen sitter vi igjen med mange minner for livet. De dagene vi har vært på tur i lag med gode venner, kommer vi aldri til å glemme! Takk for turen!

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule