Paragliding svever i Makedonia

22 september 2019

Ved skolestart i august fikk vi alle utdelt vårt eget paragliding utstyr som vi bruker hele året. Allerede første dag begynte vi med å lære oss kunsten av å starte og kontrolere en diger vinge for å kunne starte trygt. Dette er slett ikke lett men etter mange timer øving kunne vi endelig flytte hele klassen til skolebakken. Dette er en bakke med litt helling og der skulle vi prøve å sette sammen det vi har lært til en bitteliten flytur. Den følelsen når beina forlater bakken, kun ved hjelp av muskelkraft er umulig å beskrive! ?

Luftig svev

I dagene etter har vi flydd mange små turer, noen bare en halv meter, noen flere meter over terrenget, men hver og en flytur hjelper til å bli en flinkere pilot. Joda, det har blitt en del snubling, tryining og feiling, men det hører med, vi tar det med et smil! 
Vi har vi nå kommet så langt at vi klarer å starte, fly og lande en paraglider og i dag var det endelig klar for å starte på de første, ordentlige flyturer med nesten 1000 meter med luft under beina. Alle fløy fint ned til landing der de ble mottatt av jublende lokale unger! Dette lover godt for resten av uka!
Mye svetting, jobbing og flyging, alt dette med en god, sammensveiset vennegjeng! ?

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts