Oslotur toppet med Book of Mormon

24 september 2017

Høstens Oslotur med vellykket. Første post på programmet var å besøke Bårdar-akademiet i Oslo. Her «kryr» det av tidligere musikalelever som nå studerer musikkteater og musikal. Veldig hyggelig å treffe dem i gangene. Vi fikk informasjon om musikalstudiene og fikk se studentene i deres undervisningssituasjoner med dans, sang og musikkteater.

Johan Osuldsen

Bårdar-besøket ble avsluttet med en time med Johan Osuldsen. Han er kjent som en sentral figur innen norsk musikal. Han har vært regissør for en lang rekke musikaler som Mamma Mia, We will rock you og Last Five Years. Han var med og startet Bårdarakademiet på 1990-tallet og er kjent som god pedagog innen fagfeltet. Han er også forfatter av boka «Musikalartisten» som er Norges eneste lærebok i faget. På toppen av det hele har han vært koreograf for Book of Mormon. Vi fikk dermed en svært faglig relevant innføring i kveldens forestilling.

Oslotur med pizza

En Oslotur med musikal har som regel lagt inn et pizza-måltid. Svært hyggelig er det at dette er en gyllen anledning til å la gamle og nye musikalelever mingle.

Book of Mormon

Kveldens høydepunkt var forestillingen Book of Mormon ved Det Norske Teatret. Med glitrende anmeldelser var forventningene høye. Kan trygt påstå de ble innfridd. Elever og lærere var godt fornøyde over humoren, sangen, det musikalske, koreografien og totalopplevelsen. Vi reiste hjem med en god boost med inspirasjon.

Les mer om Musikal Broadway

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts