«On the road again»

30 mars 2019

Bli den beste versjonen av deg selv!

Ein blid og fornøgd gjeng avslutta akkurat ein fantastisk turné.

Me har vore på tre ulike folkehøgskular (Solbakken, Follo og Ringerike) samt at me spilte to konsertar i Ringerike fengsel. Det var ein spent gjeng som kom fram til Solbakken fyrste turnédag. Etter ei god beite med opprigg og lydprøve, var det klart for konsert. For eit Show! Det meste «klaffa» denne kvelden, til publikums store fornøyelse. Etter konserten blei det også tid til ein del mengling med dei andre elevane. Det var stor stas og treffe ana folkehøgskuleungdom. Etter ein brakdebut på Solbakken bar det vidare til Follo. Her blei me også tatt godt imot. Kanskje me var endå meir trygge på scena også?

Dag tre reiste me til Ringerike. Her var det rundt hundre i publikum og det gjenspeila seg i nervane rett før konsertstart. Nervane gjekk likevel kjapt vekk med hjelp av god humor ifrå scena. Dag fire var det duka for to konsertar i Ringerike fengsel. Ei spesiell oppleving meinte samtlege at det var, for det er ei lite sprang imellom folkehøgskuleelevar og innsette i eit fengsel. Kjempe morosamt!

Ein fornøgd (og litt trøtt gjeng) kom tilbake til Seljord på natta etter konserten i Fengselet. Etter ein fire dagar lang turné var det godt å komme heim igjen.

Les også om innhaldet i musikklinjene for neste år:
Musikk – New York og Irland og Musikkreisen – NEPAL og Europa

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts