Musikk og Siso: For en utrolig konsert!

Musikk og Singer/Songwriter-elevene har hatt en travel vår med rikt innhold. Nylig var de på turné. Blant annet innom Ringerike fengsel. Mye tid har vært nyttet til å forberede repertoar. Med sen store vårkonserten kan repertoaret deles med et lokalt publikum. Stip Lars skriver:…

Musikk og Singer/Songwriter har presentert en fantastisk vårkonsert. Med et variabelt program, fra Serbisk folkemusikk til alternativ rock, fikk publikum en god opplevelse.

Det hele startet med at lydmann Bjørn Lona kom med lastebilen sin til skolen på torsdagen. Lona, som har over 30 år i bransjen, kan det meste som har med lyd å gjøre. Læringsvillige elever fikk forklart det meste om hvordan en proff «rigg» blir til. Det ble en lang dag på torsdagen med opprigg av både anlegg og lyssetting, i tillegg til lydprøver.

Fredag kveld var det duket for konsert i gymsalen. Konferansierene Astri og Eira geleidet publikum gjennom kvelden med gullkorn, Lona var stødig som fjell bak miksebordet, og elevene leverte varene på scenen.

Kjempesuksess!

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule