Musikk – levende og vakkert!

Livet på Musikk har så langt i høst vært preget av stor aktivitet, utprøving av låter og samspill, munter musisering og vakker musikk.

Vi har arrangert egen Samlingskveld med god mat, huskonsert og en morsom, vidtrekkende og tildels lokal quiz. På vår første konsert kunne et begeistret publikum oppleve en energisk versjon av Bellyache (Billie Eilish), cubanske rytmer i Chan Chan (Buena Vista Social Club), Fantasie for firhendig klavér av F.Schubert, Clair de Lune (Debussy) og gamle poprock-klassikere som In The Midnight Hour og They Dance Alone (Sting). En mangfoldig og variert konsert, hyggelig og moro for oss og for publikum.

Fredagsklubb

Senere i høst har vi deltatt aktivt på Fredagsklubb med konsert med samarbeidsgrupper Musikk -Singer/Songwriter. Det er fint å samarbeide på tvers av våre to linjer, også her en mangfoldig konsert, med jazzstandards, egne låter, coverlåter i mange sjangre.

Elevstevnet

På elevstevnet var det også en flott konsert, med årets Musikklinje og opptredener fra tidligere elever som var gjester her. På Åpen Scene den kvelden var det nærmest elektrisk stemning da elever fra i år og tidligere år gjennomførte mer eller mindre planlagte musikalske stunts – til stor jubel fra oss alle.

Nye grupper

Vi holder nå på med nye samspillgrupper, og ser fram til store og små konserter, og hverdagene med utprøving og moro med musikk og halvgode vitser innimellom er bra!

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule