Musikk – levende og vakkert!

28 oktober 2018

Bli den beste versjonen av deg selv!

Vi har arrangert egen Samlingskveld med god mat, huskonsert og en morsom, vidtrekkende og tildels lokal quiz. På vår første konsert kunne et begeistret publikum oppleve en energisk versjon av Bellyache (Billie Eilish), cubanske rytmer i Chan Chan (Buena Vista Social Club), Fantasie for firhendig klavér av F.Schubert, Clair de Lune (Debussy) og gamle poprock-klassikere som In The Midnight Hour og They Dance Alone (Sting). En mangfoldig og variert konsert, hyggelig og moro for oss og for publikum.

Fredagsklubb

Senere i høst har vi deltatt aktivt på Fredagsklubb med konsert med samarbeidsgrupper Musikk -Singer/Songwriter. Det er fint å samarbeide på tvers av våre to linjer, også her en mangfoldig konsert, med jazzstandards, egne låter, coverlåter i mange sjangre.

Elevstevnet

På elevstevnet var det også en flott konsert, med årets Musikklinje og opptredener fra tidligere elever som var gjester her. På Åpen Scene den kvelden var det nærmest elektrisk stemning da elever fra i år og tidligere år gjennomførte mer eller mindre planlagte musikalske stunts – til stor jubel fra oss alle.

Nye grupper

Vi holder nå på med nye samspillgrupper, og ser fram til store og små konserter, og hverdagene med utprøving og moro med musikk og halvgode vitser innimellom er bra!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts