Oppdatering: Musikk Backpacker hjemme etter interrail

13 mars 2020

Artikkelen oppdateres fortløpende. Siste oppdatering: Lørdag 14.03 kl 14:00

Klassen har fulgt koronaviruset nøye hele veien, og vi har hatt tett dialog med myndigheter og helsefaglig personell både før reisen og underveis. De har avbrutt reisen, har tatt tog til Kiel og ferge til Oslo derfra. I dag kl 10 ankom de Oslo og de har nå akkurat ankommet Seljord. Der henter de sakene sine og reiser derfra hjem med egen transport. De forholder seg til myndighetenes krav om 14 dagers karantene etter hjemkomst.

Uansett om turen måtte avbrytes ser de tilbake på en lærerik tur med fine opplevelser.

Lærer Kjetil skrev tidligere:

«Elevene på Musikk – Backpacker har vist en urokkelig positiv holdning midt oppi det hele, samholdet er sterkt og stemningen er god. Ingen er tilsynelatende smittet – men så er ingen av oss heller i noen risikogruppe. Vi håper at alle andre som har vært ute på reise følger rådene fra norske myndigheter, og nå ser vi frem til å komme hjem! Selv om turen fikk en brå slutt har vi hatt noen fine opplevelser. Takk til alle som bryr seg. Til dere: Vi har det bra! «

Klassen skal etter planen ankomme Oslo fra Kiel lørdag 14. mars. Dersom man har mulighet til å bli hentet på kaia er det det beste alternativet. Skolen tar høyde for at enkeltelever kan være i karantene på skolen. Vi følger løpende med på myndighetenes retningslinjer og følger disse.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts