MUSIKK/BACKPACKER PÅ FULL FART INN I 2021!

30 januar 2021

Bli den beste versjonen av deg selv!

Musikk/Backpacker har ikke ligget på latsiden etter juleferien. De har tvert imot kjørt hardt ut på nyåret. Det hele startet med en forrykende samlingskveld, da Musikk/Backpacker forrige helg inviterte hele skolen til «Stjernekamp», hvor alle var delt inn i ulike lag. Denne kvelden var alle stjerner, men hvem skinte sterkest? Det ble en helaften fullpakket med humor, energi, musikk og god mat – alt nøye planlagt og gjennomført av Musikk/Backpacker-elevene. Mye av det som fant sted er vanskelig å gjenfortelle for utenforstående – for man skulle nok vært der for å kunne forstå. Men for elevene på Seljord Folkehøgskule bød kvelden på noen legendariske episoder, som nok blir lagra i minnet for livet.

Etter et lite klapp på egne skuldre er vi nå i gang med å planlegge en stor konsert, som skal finne sted i mars. Da får vi besøk av en profesjonell lydmann, som tar med en lastebil proppa full med lydutstyr, og spiller konsert med full rigg! Vi planlegger også å dra i et profesjonelt studio, vi skal på hundekjøring og mye annet gøy. Pandemi eller ikke – vi fyller hverdagen med artige og givende prosjekter!

Neste uke drar hele folkehøgskolen på fellestur til Hovden. Der venter vinterdager med ski, aking og mye annet gøy. 2021 har mye å by på for Musikk/Backpacker!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts