Musikk/Backpacker midt inne i et flott «korona»-år

16 januar 2021

Til tross for pandemi og strenge restriksjoner, så har Musikk/Backpacker lagt bak seg et innholdsrikt og fint høstsemester. Vi behøver ikke å late som at det ikke er kjipt med korona, for det er det. Situasjonen legger føringer for hva vi kan få til av prosjekter, men vi gjør det beste ut av situasjonen!

Vel, så har vi ikke vært i Nepal, og interrail i Europa ser heller ikke ut til å kunne skje med det første. Men vi synes at vi er utrolig heldige, som får lov til å leve et tilnærmet normalt liv på Seljord Folkehøgskule! Etter at ti dagers karantene i kohorter er gjennomført, kan elevene ved skolen i grove trekk regnes som én husstand, og de kan omgås hverandre på normalt vis på skolen.

Musikk/Backpacker har funnet på mye artig i løpet av høsten. Vi har spilt i band, jobbet litt i studio, lært musikkteori, lært om låtskriving, vært på Gaustatoppen, vært på hyttetur i Larvik, vært på hyttetur til Rauland sammen med Multisport – Backpacker og Natur-linja, gått sabotørruta til Vemork, spilt konserter – med mer. Siste stunt linja har gjort er et felles prosjekt med Musikallinja. På to dager øvde vi inn sang, dans og band og fremførte låta 21 Guns av Green Day. Årets MuBack-elever er en positiv gjeng med mye initiativ, og nå ligger hele vårsemesteret foran oss!

På denne tiden av året er vanligvis vårsemesteret i grove trekk planlagt, men i år er det ikke så lett å detaljplanlegge langt frem i tid. Uansett har vi nå begynt å se på mulighetene våren gir, og blant prosjektene vi planlegger er å reise i et profesjonelt studio for å spille inn et par låter, og vi skal holde en stor konsert med profesjonell lydmann på folkehøgskolen. Så gjenstår det å se om konserten blir for alle skolens elever og ansatte, eller om det også blir mulighet å invitere noen eksterne publikummere også. Uansett: På Musikk/Backpacker er stemningen på topp, og vi er utrolig takknemlige for å være på Seljord Folkehøgskule i år. Følg med oss på Instagram og Facebook for oppdateringer!!

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts