Musikalsuksess i koronatid

21 november 2020

Nedstengningen våren 2020 satte en brå stopper for Musikal Broadway sitt vårshow. Mange hundre timers forberedelser og øvinger, og et hav med kostymer, rekvisitter og kulisser måtte brutalt pakkes vekk. Med oppstart til nytt skoleår med nye elever og nye kreative ideer til ny forestilling har vi vært usikre på om det kunne bli noe av.

Med et strengt smittevernregime på skolen fra start ble det mer og mer trygt ut over høsten å kunne jobbe tette sammen med sang, dans og musikkteater. Elever og lærere har stått på for fullt og krysset fingrene for at det skulle holde helt fram til forestilling i november.

Det gikk! Og det gikk over all forventning! «Et Julemareritt» ble en fargesprakende og ellevill musikalforestilling som kombinerte Charles Dickens klassiker om Scrooge med elementer fra Halloween-kulturen. Det ble mildt sagt spektakulært med store dansenummer, et hav av nye kostymer, kreative sminkeløsninger og viktorianske hårfrisyrer. Elevene bruste og boblet på scenen.

Forestillingene ble spilt i Granvin kulturhus med offentlige smittevern. Publikum ble satt i kohorter og mange brukte munnbind. Pga. smittevern kunne mange ikke ta turen til Seljord. Dette kom vi i møte med å streame hele forestillingen live. Som en følge av dette ble den sett av nærmere 700 mennesker, lokalt, nasjonalt og til og med internasjonalt. Vi vet den ble sett live i både Nederland, Canada og Mexico.

Nå senker vi skuldrene litt frem mot jul før vi håper å stable en ny forestilling på bena til slutten av april. Vi gleder oss!

Foto: Marie Klever Bøye og Emil Klever Bøye

Se flere bilder her…

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts