Musikal med et vårshow proppfullt av energi

Det er bare å ta av seg hatten, evt. capsen for årets elever ved Musikal Broadway-linja. Etter utallige timer med foreberedelser, øvinger, prøver, rigg og en ustoppelig trang til finpuss, leverte klassen en 2 timer lang energibombe. Dramatikken dirret, humoren boblet og dansebevegelsene viste energi langt ut i fingerspissene.

Frem til den dagen ed evt. mottar lønn for å stå på scenen, er våre elever glade amatører. Med lærere som har en holdning om at det ikke dermed trenger å se “amatørmessig” ut, strekker de seg langt. Faget blir definitivt tatt på alvor. Det mange unge virkelig trenger er å stå for noe. Det gjør virkelig musikal-elevene. Klassen viser en enorm vilje og entusiasme til å få til sine utfordringer i sang, dans, regi og i teaterarbeid. Innsatsen fikk full uttelling i våre forestillinger, og elevene ble møtt med stående applaus og entusiastiske tilbakemeldinger.

Hovedfokus lå i en kortversjon av musikkspelet “Huldresølvet”. Dette er basert på et lokalt sagn om to brødre fra garden Klevar som kiver om samme jenta. Det de ikke aner er at også Huldrene vil ha henne og lokker henne med sølv til et Hulderbryllup. Heftig historie som på godt operavis ender i forbannelser og dramatiske skjebner. Utdraget av spelet ble en god oppvarming til at det denne sommeren settes opp i sin helhet på Gvarv i august. Flere av våre elever skal være med der. Del to av showet bød på mye mer humor, Fosse-inspirert showdans og ikke minst tidenes Gangster/nonne-musikal. Det siste akkompagnert av gode 70-talls disco-pastisjer.

Foto: Marie Klever Bøye @marieklbo

Musikal

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule