Musikal i lystbetont driv frem mot show

8 november 2017

I den grad Musikal minner om et Kinderegg består det av tre hovedingredienser i en: sang, dans og musikkteater. Sanger skal innstuderes og læres. Harmoniene og samklangene øves og balanseres. Diksjonen skjerpes. Teksten pugges utenat. Oppøve kroppen til koordinering, styrke, spenst og rytmefølelse. Trinn og koreografi læres. Oppøve armer og ben til energi i hver bevegelse. Sterke bevegelser med rytmisk timing. Formidling med fokus på fortelling og ikke prestasjon. Fremheve drama og motsetninger. Gjøre hverandre gode. Være «best uten ball». Gi respons. Løfte i felleskap.

Kostymer

Alt dette blir pakket inn i kostymer, sminke og teknikk. En kostymeprøve fortoner seg i utgangspunktet som et kaos. Samtidig er det et spennende og kreativt kaos med mange muligheter. Ut av kaoset vokser det fram karakterer og ny spenning i prosessen.

Fra kostymeprøvene går klassen inn i innspurtperioden der alt vi har øvd på skal finslipes og løftes i energi og timing.

Forestilling

Musikal Broadway spiller forestilling på Granvin Kulturhus i Seljord fredag 24. november kl. 1900, og søndag 26. november kl. 1030 og 1215.

Les mer om Musikal:

Musikal

 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts