Musikal Broadway – «For et utrolig show!»

Musikal er et scenisk fag. To ganger i året har Musikal-linja show hvor våre dyktige elever viser hva de jobber med . Vårshowet ble et gyllent eksempel på hva Musikal Broadway står for.

«For et utrolig show!,» sang elevene til toner fra The Greatest Showman! Ordene uttrykte en sannhet om en utrolig musikalklasse som strekker seg og får til det meste av hva de setter seg som mål. Gjennom utallige timer øving i sang, dans og musikkteater får de anledning til å skinne. Selv om de faglige headingene er «Sang, dans og musikkteater», handler faget like mye om gruppedynamikk og om å gjøre hverandre gode. Ved å løfte i felleskap, kjenne tryggheten av de andre kan hver enkelt stå fram som «den beste versjonen av seg selv.»

Showet oste av energi fra første del med utdrag av glamourøse musikaler fra 60 og 70-tallet, til moderne samtidsmusikaler der glamouren ble erstattet av innlevelse, empati og til slutt gledestårer.

Tatyana Archtander

Musikalelev Tatyana Archtander uttrykker sin opplevelse slik:
«Etter bare noen få måneder har denne gjengen og jeg lært oss over 40 sanger og koreografier for å lage et fargesprakende og utrolig show. Om noen fortalte meg at vi skulle få dette til på starten av skoleåret ville jeg garantert fått angst…, men over året har jeg lært at jeg kan yte så utrolig mye mer enn jeg tror.

De siste dagene har kanskje vært tårevåte, men fy søren jeg er stolt over hva vi har fått til! Dere som ikke kom og så på gikk ikke bare glipp av en fryd for øyet, men å kunne se et harmonisk samarbeid som oppstår mellom mennesker som står sammen om å skape noe vakkert. Folkehøyskole er noe for seg selv, og selv om det ikke er over enda savner jeg det allerede.»

Foto: Marie Klever Bøye

Se fler bilder fra showet her:

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule