Mona! Seljord Folkehøgskule har fått sin første kvinnelige rektor

Seljord Folkehøgskule har historiske røtter tilbake til folkehøgskolenes oppblomstring på 1800-tallet. En lang rekke mannlige rektorer har gjort en god jobb for skolen. Ved nyansettelsen høsten 2019, er det grunn til å markere at rekka nå er brutt og at skolen nå får sin aller første kvinnelige rektor.

Mona

Når Godtfred takker av denne sommeren går stafettpinnen videre til Mona Verpe. Hun er en ung og frisk dame med bakgrunn i Forsvaret. Hun gleder seg til å få være med på utviklingen ved skolen, og til å dele nye opplevelser sammen med elever og ansatte. På fritiden trives hun i naturen, og nyter gjerne utsikten med kaffepause og mørk sjokolade. Som en bonus i den nye jobben kan hun være mer hjemme på Hørte i nytt hus, sammen med venner og familie.

Hun setter stor pris på dans, musikk og kulturelle opplevelser som viser andre sine talenter. Som utdanna kriger er hun spesielt nysgjerrig på å bli kjent med gamle tradisjoner i vikingelinja og med luftens baroner som hopper ut for luftige svev med paraglider. Med så mange spennende muligheter som finnes ved Seljord Folkehøgskule ligger alt til rette for trivsel og flotte opplevelser i tiden fremover – først og fremst for elevene – men også for en ny rektor sammen med dyktige ansatte.

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule