Singer/Songwriter

Singer/Songwriter er linja for deg som vil skrive og fremføre dine egne sanger! Velkommen til et år hvor du får jobbe med det som har med sang- og låtskriving å gjøre: Et år hvor du kan utforske, eksperimentere og finne ditt eget uttrykk og sound. Et år med samspill og konserter – året der musikken din blir virkelig!

Singer/Songwriter del av et spennende musikkmiljø

Du får undervisning og veiledning om sangskriving. Du får spille musikken din sammen med engasjerte medelever – i undervisning og på konserter: Vi spiller på huskonserter og drar på turné. Vi har også samspillsprosjekter med Musikklinja. Mange elever bruker året som forberedelse til videre studier innen fagfeltet.

Singer/songwriter med faglig inspirasjonstur til Nashville

Singer/Songwriter sin linjetur går til Nashville – Tennessee! Byen er en av verdens ledende musikkmetropoler, og er viktig for bl.a. Singer/Songwriter-tradisjonen, og for stilarter som country, bluegrass osv. Vi opplever musikklivet i Nashville, og besøker studioer, drar på konserter, åpen scene m.m. Vi forsøker også å få til en opptreden på linjeturen.

Les mer om fagturen til Nashville

 

Musikkvideo med tidligere elev

For deg som:

  • vil utvikle deg som låtskriver
  • ønsker å utvikle deg som artist
  • drømmer om å spille konserter
  • vil jobbe i studio med eget materiale
  • vil være med på studietur til Nashville, Tennessee
  • vil ta deg selv og musikken din et STORT steg videre

Info

Om linja

Hvem passer linja for?

Hva forventer vi av deg?

Dette vil du lære

Hvordan ser dagene ut på linja?

Årsplan

Utstyr

Lærere

Konserter

Pris

Viktig om å søke

Linjetur

Nashville

Nashville, Tennessse er mer enn en by – det er et begrep. Navnet forbindes med musikk, og byen er en av verdens ledende musikkmetropoler. Det er et hovedsenter for Singer/Songwriter-tradisjonen, country, bluegrass m.m. Byen er viden kjent for sitt yrende musikkliv, og her myldrer det av konserter og studioer. Det er få steder på jord som er så spennende for en ung låtskriver, som nettopp Nashville!

Les mer om turen

Tidligere elev

Magnus Myrhol

Før eg kom til Seljord hadde eg ikkje spelt så mykje musikk utanom på guterommet. Noko av det eg fekk moglegheita til på Singer/Songwriter var å spele med andre, lære musikkteori, vere i studio, spele konsertar og ikkje minst få rettleiing til låtskriving. Også var vi på en fantastisk turné!

Lærarane kan det meste, så vi kunne i stor grad kome med ynskje om kva vi ville lære meir om.

Utanom linjetid var det eit stort utval av valfag, og det var alltid noko å finne på. På våren hadde vi ein fantastisk tur Nepal.

Året mitt på Seljord Folkehøgskule var så bra at eg bestemte meg får å ta enda eit år, som stipendiat. No tar eg lektorutdanninga ved UiO, og sit igjen med mange gode minner, erfaringar og ikkje minst vener for livet.

Skulen Anbefalast på det sterkaste! Utruleg bra plass med supre lærarar/tilsette!!

Elev Singer/Songwriter 2015-2016

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

Singer/Songwriter og Musikk goes Nepali!

Singer/SongwriterMusikk
Seljord Folkehøgskule har vært i Nepal som ledd i årets Solidaritetsprosjekt. Ut over selve solidaritetsprosjektet ble det anledning til ulike linjerelaterte opplegg. Singer/Songwriter og Musikk besøkte Nepal Music Center.
Publisert: 05.05.2018

Singer/Songwriter slipper CD!

Singer/Songwriter
Etter talløse timer med tekstskriving, komponering og arrangering var elevene på Singer/Songwriter klare for studioinnspillinger på nyåret. Alle elevene har spilt inn hver sin egenkomponerte sang, og de har bidratt som instrumentalister, korister osv. på hverandres sanger. Resultatet er et variert og innholdsrikt album – som nå er tilgjengelig for hele verden! Musikken er lagt ut på Spotify, Tidal etc. under navnet «Singer/Songwriter 2018» (dersom du skriver «Seljord Folkehøgskule» i søkefeltet finner du det også).
Publisert: 14.04.2018

Knallfin Vårkonsert fra Singer/Songwriter og Musikk

Singer/SongwriterMusikk
Rett tima med varmegrader i lufta og dråper fra taket i vårsola, dro våre flotte musikkelever og lærere i gang med sin vårkonsert. Gymsalen var med ett forvandlet til pulserende konsertlokale med vellyd og et godt og variert program.
Publisert: 07.04.2018

Les mer

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule