Interaktivt og gøy på Musicians Hall of Fame

26 oktober 2017

Det var en del lyd og mye aktivitet da Musikkavdelinga besøkte den interaktive delen av Grammy-muséet på Musicians Hall of Fame i Nashville. Vi testa ut instrumenter, mikrofoner, trommepader etc., og en herlig runde med karaoke.

Muséet ellers var en flott samling av instrumenter og klenodier fra mange epoker i amerikansk populærmusikk – fra Neil Young sin steelgitar, til Michael Jacksons øvingsflygel, trommesett fra Santana sin Woodstock-konsert, deler av inventar og instrumenter fra det legendariske Stax-studioet. En morsom og inspirerende dag. Neste post er konsert med indie-rockbandet Pickwick.

Tekst: Vidar Ytre-Arne

Musikklærer Kjetil Flatland supplerer:

«Det nærmar seg slutten for vår «fellestur» til Nashville for musikklinjene. Musikk Band og Singer/Songwriter har éin kveld att i Music City. For Musikkreisen sin del ventar ein leigebil frå Hertz på Nashville International Airport. Den skal me fylle opp med gitarar og ymse, og cruise rundt i sørstatane den neste veka – og leite etter røtene til den vestlege populærmusikken. New Orleans og Memphis er to av byane me besøkjer på vegen.»

http://seljord.fhs.no/linjer/musikk/

http://seljord.fhs.no/linjer/songwriter/

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts