Full trøkk på samspillseminar!

Lørdag inviterte Vidar til lørdagsseminar med tittelen «Samspill fra 0 til ? på 180 minutter». Det var hele 24 deltakere fra alle «hjemmeværende» linjer denne helga som møtte opp.

Vi starta med afrikansk trestemt a cappella-sang, og litt testing av forskjellige rytmer i 6/8-takt. Så satte vi til instrumenter, der noen fikk prøve ut «nye» instrumenter man ikke hadde spilt før. Selve låta var ikke så vanskelig å spille, og det låt skikkelig fint og velklingende ganske raskt, med elbass, piano, gitar, orgel, ymse perkusjonsinstrumenter, kornett, fiolin og trestemt kor.

Etter det gikk vi over til en soulklassiker, «In The Midnight Hour» av Wilson Pickett. Da bytta vi litt instrumenter, og denne var litt mer krevende å lære på instrumentene, men vi fikk også denne låta «opp og stå» relativt fort. Hele vokalgjengen gikk for seg selv og kom tilbake etter en stund, med masse soulfeeling og trestemt versjon av vers og refreng. Vi bytta litt på å synge i mikene, og det var skikkelig fint å høre hvordan folk kasta deg ut i sangen og musikken med konsentrasjon, energi, humor og spilleglede! Det ble rett og slett en bra rocka stemning på Musikkrommet disse timene, før vi ganske fornøyde gikk ut i den fine varme høstdagen.

https://seljord.fhs.no/linjer/musikk/

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule