Herlig linjeuke med Musikal!

Første linjeuke ble en herlig fordypning i faget musikal og en fin sosial sammenrysting av klassen. Det ble energiske dager med innstudering og showforberedelser. Siste linjedag tok vi turen til Oslo med besøk hos byens musikalakademier, pizza og musikalen Soul of Music på Folketeatret.

Årets musikalklasse er den største musikalklassen på skolen noensinne. 26 elever og 2 stipendiater går energisk inn for faget som er som et kinderegg med sang, dans og musikkteater.

Høstens prosjekt er en nyskrevet jukebox-musikal basert på låter fra feelgood-musikaler med 1950-tallet som humoristisk tidskoloritt. Tittelen er “The Things We Do For Love”. Vi møter to i utgangspunktet uforenelige grupper Drapes og Squares. Takket være en feilvaksinering med et kjærlighetsserum oppstår søt musikk og forviklinger.

Musikalen “The Things We Do For Love” i Granvin kulturhus 8. og 10. november.

Linjeuka har vært en herlig fordypning i sanger og danser fra musikalen. Ekstra hyggelig er det at vår tidligere elev og stipendiat Emilie Anja Teichroeb har gjestet som danselærer. Har synes å spore stor entusiasme og masse energi hos musikalelevene.

Som en belønning for godt arbeid ble linjeuka avsluttet med Oslotur. Vi besøkte både Bårdar akademiet og Musikkteaterhøgskolen. Det smakte godt med pizza før kvelden ble toppet med “Sound of Music” i Folketeatret.

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule