Engasjement

Gjennom året på folkehøgskolen får vi besøk av mennesker som har et brennende engasjement for noe. I kontekst av vårt bistandsprosjekt i Nepal, fikk vi besøk av fjellklatrer Vibeke Sefland. Hun delte sine opplevelser og sitt engasjement med våre elever.

Vibeke Sefland tok oss med på en reise gjennom noen av de mest betydningsfulle delene av sitt liv.

I foredraget sitt fortalte Vibeke om da hun i 2015 var på vei opp til toppen av Mount Everest. Samtidig ble Nepal rammet av jordskjelv. Dette førte til at Vibeke ble i Nepal i 1,5 år for å hjelpe til å bygge opp igjen landet etter katastrofen. Hun fortalte også om var da hun 2 år etter jordskjelvet endelig fikk oppnådd drømmen sin om å stå på «the top of the world». I 2017 ledet hun ekspedisjonen som førte den første afghanske kvinne til toppen av Afghanistans høyeste fjell!

Vibeke er et levende eksempel på hvordan et engasjert menneske kan utgjøre store forskjeller. Det som teller er viljen! Hun sier selv at hun får energi av å hjelpe andre. Dette har inspirert mange av våre elever. Tusen takk for all inspirasjonen, Vibeke. Vi vil ta den med oss videre!!!

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule