Musikalartist Anna-Lisa

Musikal

En varm og solrik dag i København sentrum treffer jeg tidligere elev ved Seljord Fokehøgskule og Musikal Broadway-linja, Anna-Lisa Kumoji. Hun er en av våre elever som har skaffet seg et artistliv etter Seljord, og nå topper karrieren sin med rolle i Book of Mormon i København og i Flashdance i Oslo til høsten. Nå nyter hun artistlivet i den danske hovedstaden, før hun tar turen til Norge for å være med på vår egen produksjon av musikkspelet Huldresølvet tidlig i august. 

Singer/Songwriter og Musikk goes Nepali!

Singer/SongwriterMusikk

Seljord Folkehøgskule har vært i Nepal som ledd i årets Solidaritetsprosjekt. Ut over selve solidaritetsprosjektet ble det anledning til ulike linjerelaterte opplegg. Singer/Songwriter og Musikk besøkte Nepal Music Center.

Dagbok India

Solidaritet

Som ledd i skolens solidaritetsprosjekt har en eksklusiv gjeng av våre elever hatt en fantastisk tur til India. Deres dagbok vitner om møte med en “annen verden” rik på sanseinntrykk. Et hovedmål var å besøke institusjonen Jagriti Vihara, som har vært mål for skolens solidaritetsarbeid i mange år. I tillegg ble det rikelig anledning til å oppleve severdigheter som Taj Mahal.

Paragliderne på topptur til Gaustadtoppen

Paragliding

En stor del av opplegget på paraglidinglinja er å dra på topptur, enten med paraglideren på ryggen eller med ski på beina. En av høydepunktene er selvsagt å bestige Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen.
Fra toppen på 1883 moh har du på en god dag utsikt over en veldig stor del av sør-Norge.

Singer/Songwriter slipper CD!

Singer/Songwriter

Etter talløse timer med tekstskriving, komponering og arrangering var elevene på Singer/Songwriter klare for studioinnspillinger på nyåret. Alle elevene har spilt inn hver sin egenkomponerte sang, og de har bidratt som instrumentalister, korister osv. på hverandres sanger. Resultatet er et variert og innholdsrikt album – som nå er tilgjengelig for hele verden! Musikken er lagt ut på Spotify, Tidal etc. under navnet «Singer/Songwriter 2018» (dersom du skriver «Seljord Folkehøgskule» i søkefeltet finner du det også).

Musikal med et vårshow proppfullt av energi

Musikal

Det er bare å ta av seg hatten, evt. capsen for årets elever ved Musikal Broadway-linja. Etter utallige timer med foreberedelser, øvinger, prøver, rigg og en ustoppelig trang til finpuss, leverte klassen en 2 timer lang energibombe. Dramatikken dirret, humoren boblet og dansebevegelsene viste energi langt ut i fingerspissene.

Knallfin Vårkonsert fra Singer/Songwriter og Musikk

Singer/SongwriterMusikk

Rett tima med varmegrader i lufta og dråper fra taket i vårsola, dro våre flotte musikkelever og lærere i gang med sin vårkonsert. Gymsalen var med ett forvandlet til pulserende konsertlokale med vellyd og et godt og variert program.

Turné-suksess!

Singer/SongwriterMusikk

15 elever og tre lærere fra Musikk/band og Singer/Songwriter gjennomførtre denne uka en konsert-turné på Østlandet. Vi hadde et fint program bestående av egne låter og nye og gamle «klassiske» coverlåter. Det var fem original-låter fra elever på Singer/Songwriter, og ellers repertoar fra Pink Floyd til The White Stripes, Bruno Mars, standardjazz og funk.

Musikal Broadway snart klare for vårshow

Musikal

Laaange dager. Sangprøver. Koreografiprøver. Kostymeprøver. Lydprøver. Regiprøver. Gjennomkjøringer. Stigende forventning. Tryggheten stiger i takt med energien. Det kribler i både nerver og spilleglede. Alt dette symptomer på at show med musikallinja nærmer seg. Elevene er definitivt i ferd med å finne noe av det beste i seg selv.

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule