På topptur!

Vi er i god gang med skoleåret og med vår mangfoldige aktivitet. På valgfagfronten finnes en god og variert meny. Ikke minst finnes det gode muligheter for å ta seg ut i fri natur.

Paraglidinglinja er godt i gang!

Paragliding

Nå er skoleåret i gang og de første ukene har vi brukt til teambuilding og et første møte med paraglideren og teorien.

Singer/Songwriter: Konsertdebut på Telesenteret

Singer/Songwriter

Allereie snaue to veker etter skulestart hold Singer/Songwriter sin fyrste konsert. Seljord Folkehøgskule har inngått eit samarbeid med Telesenteret, som ligg i Seljord, om å ha underhaldning på senterscena den fyrste laurdagen kvar månad denne hausten – og Singer/Songwriter var altså fyrst ute.

Musikal i Oslo

Musikal

Musikal Broadway-linja har hatt en flott sammenrystingstur til Oslo. På programmet stod både musikal-utdanningsinstitusjoner, Pizza og ikke minst generalprøven på “Phantom of the Opera” i Folketeatret.

Til seters med Naturlinja

Natur

Skoleåret 2018-19 er godt i gang. Etter dager med mye informasjon ventet oppstart på linjene. Elevene på vår rykende ferske linje Natur har fått en god oppstart. Lærer Kolbjørn skriver:

Musikalartist Anna-Lisa

Musikal

En varm og solrik dag i København sentrum treffer jeg tidligere elev ved Seljord Fokehøgskule og Musikal Broadway-linja, Anna-Lisa Kumoji. Hun er en av våre elever som har skaffet seg et artistliv etter Seljord, og nå topper karrieren sin med rolle i Book of Mormon i København og i Flashdance i Oslo til høsten. Nå nyter hun artistlivet i den danske hovedstaden, før hun tar turen til Norge for å være med på vår egen produksjon av musikkspelet Huldresølvet tidlig i august. 

Singer/Songwriter og Musikk goes Nepali!

Singer/SongwriterMusikk

Seljord Folkehøgskule har vært i Nepal som ledd i årets Solidaritetsprosjekt. Ut over selve solidaritetsprosjektet ble det anledning til ulike linjerelaterte opplegg. Singer/Songwriter og Musikk besøkte Nepal Music Center.

Dagbok India

Fellesprosjekt: Solidaritet

Som ledd i skolens solidaritetsprosjekt har en eksklusiv gjeng av våre elever hatt en fantastisk tur til India. Deres dagbok vitner om møte med en “annen verden” rik på sanseinntrykk. Et hovedmål var å besøke institusjonen Jagriti Vihara, som har vært mål for skolens solidaritetsarbeid i mange år. I tillegg ble det rikelig anledning til å oppleve severdigheter som Taj Mahal.

Paragliderne på topptur til Gaustadtoppen

Paragliding

En stor del av opplegget på paraglidinglinja er å dra på topptur, enten med paraglideren på ryggen eller med ski på beina. En av høydepunktene er selvsagt å bestige Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen.
Fra toppen på 1883 moh har du på en god dag utsikt over en veldig stor del av sør-Norge.

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule