Bilder fra Ballet – årets høstshow med Musikal-linja

Musikal Broadway elevene har levert en fantastisk forestilling på Granvin kulturhus. Vi starter året med en metafor. Når vi deler ut roller og utfordringer, sier vi at vi deler ut tomme ballonger. Det er opp til eleven selv å fylle sin ballong med energi og formidling.

I høstshowet var ballongene struttende fulle av energi og spilleglede, i mange farger og fasonger. Utallige timer er lagt ned og publikum unnlot ikke å kommunisere at de likte det de så og hørte. Denne gangen hadde vi lagt lista høyt og ikke minst pompøst. Selv med utdrag fra nyere musikaler, bar forestillingen preg av klassisk god gammeldags musikal både repertoarmessig og ikke minst kostymemessig. Elevene bokstavelig talt glitret i nyinnkjøpte og fargerike ballkjoler og prinsejakker. Detaljer som tiaraer, hansker og masker var på plass, like mye som sangene, korstemmene og koreografiene var det.

Etter eventyret på Granvin kulturhus skal en forkortet versjon vises for barna på barneskolene i Seljord. Rett før jul er det bare å hive seg rundt med forberedelser til nytt show. Vårshow blir å vente i slutten av mars 2019.

Foto: Marie Klever Bøye

Se fler bilder her

Les mer om Musikal Broadway:

Musikal

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule