Backpacking på hjemmebane

19 oktober 2020

Bli den beste versjonen av deg selv!

Det kommer ikke som noen overraskelse at backpacking ute i den store verden er vanskelig under gjeldende omstendigheter. Men gjengen på Musikk/Backpacker er uansett ved godt mot, og de gjør det beste ut av situasjonen. Egentlig har vi mer enn nok å oppdage her i vårt eget land, og nettopp dét har nok mange fått øynene opp for i løpet av det siste året. Så langt i skoleåret har Musikk/Backpacker vært på Gaustatoppen, som av mange regnes som Norges vakreste fjell, de har blitt kjent med segn og soger i Seljord, og de var på hyttetur ved kysten.

Linjelærer Kjetil har en liten hytte i Larvik, og inviterte med elevene på Musikk/Backpacker på en høsttur til kysten. I og med at dette ikke er noe palass, så levde elevene trangt. (Til alle som lurer på smittevern: Elevene anses nå som én husstand!) De valgte dessuten å sove ute i hengekøyer. Noen sov faktisk ute hele uka, og fant etter hvert hengekøya riktig så komfortabel.Været var noe varierende, men én solskinsdag fikk vi. Da dro vi ut til Mølen. Mølen er Nordens første UNESCO Europeiske geopark, og er et utrolig flott område ute i havgapet. Her hadde vi et skriveprosjekt, og elevene satt spredd utover i det vakre landskapet utstyrt med penn og papir. Noen kom godt i gang med noe, andre tok det som en øvelse.

Hytteturen forøvrig besto av bålfyring, god mat, musikk og sosialt samvær. Det var den første lengre turen med linja, og vi fikk dannet et godt grunnlag for videre prosjekter. Vi er alle spente på hvordan tiden videre vil bli, og om vi kan gjennomføre noen av de opprinnelige reisene på linja. Uansett: Elevene på Musikk/Backpacker 2020/21 er en positiv gjeng, som møter verden med et smil, og alle er innstilt på at året skal bli bra – så da blir det det!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts