Backpacker-linja på interrail

Etter mange uker med intens planlegging dro backpacking-multisport på interrailtur i Europa. Sammen reiste vi til Hamburg og ble der noen netter før de fire gruppene vi var delt inn i spredte seg rundt om i Europa. Noen dro til Budapest, andre til Wien og noen til Lubjana. Deretter bar reisen videre til blant annet Venezia, Innsbruck, Amsterdam og København.

Vi har tatt tog hele veien, bodd på hosteler og leid Air bnb-leiligheter. Noen hosteler har vært så bra at vi har trodd vi bodde på et hotell, mens andre har bare vært en haug med køyesenger i en kjellergang. Men vi klager ikke! Fordi for noen opplevelser vi har fått både fra de gode og dårlige erfaringene. Vi har blitt virkelig godt kjent med hverandre på denne turen, og lært masse om hva som må til for at en gruppe skal fungere sammen på en reise.

Som noen eksempler har vi lært viktigheten av mat (sultne mennesker blir fort sinte mennesker), og av det å snakke sammen om det som plager en. Ikke minst har vi lært mer om oss selv, og blitt mennesker som er mye flinkere til å reise enn det vi var før. 

Nå er backpaking multisport på vei inn i de siste dagene av Interrailturen. Noen er glad vi snart er hjemme, mens andre kunne vært på tur i to uker til. Det er bra vi er forskjellige, for da kan vi utfylle hverandre!
Hjemme i Seljord venter høyskolefesten som skal feires med venner og familie, de andre elevene på skolen og ikke minst vår egen seng på enerommene.

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule