Backpacker-linja på interrail

12 november 2019

Vi har tatt tog hele veien, bodd på hosteler og leid Air bnb-leiligheter. Noen hosteler har vært så bra at vi har trodd vi bodde på et hotell, mens andre har bare vært en haug med køyesenger i en kjellergang. Men vi klager ikke! Fordi for noen opplevelser vi har fått både fra de gode og dårlige erfaringene. Vi har blitt virkelig godt kjent med hverandre på denne turen, og lært masse om hva som må til for at en gruppe skal fungere sammen på en reise.

Som noen eksempler har vi lært viktigheten av mat (sultne mennesker blir fort sinte mennesker), og av det å snakke sammen om det som plager en. Ikke minst har vi lært mer om oss selv, og blitt mennesker som er mye flinkere til å reise enn det vi var før. 

Nå er backpaking multisport på vei inn i de siste dagene av Interrailturen. Noen er glad vi snart er hjemme, mens andre kunne vært på tur i to uker til. Det er bra vi er forskjellige, for da kan vi utfylle hverandre!
Hjemme i Seljord venter høyskolefesten som skal feires med venner og familie, de andre elevene på skolen og ikke minst vår egen seng på enerommene.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts