Awesome! Musikal på studietur til Broadway New York

21 januar 2019

I tillegg har vi hatt konsert, vært på danseklasser og utforsket byen.

Applausen for Anastasia

Det finnes ingen by i verden der det spilles fler musikaler samtidig. Her jobber de beste artistene og vi blir nesten målløse over kvaliteten i alle ledd av forestillingene. Tre musikaler var forhåndsbestilt for alle elevene: Frozen, Dear Evan Hansen og Anastasia. Som forventet hadde alle sine favoritter. Uansett ble ingen uberørt av opplevelsen med dem. I tillegg var elevene ivrige på å se andre forestillinger. De ivrigste rakk å se hele 8 Broadway-show på 5 dager! Her er noen av de som ble besøkt: King Kong, Lion King, Chicago, Phantom of the Opera, Kinky Boots, Hamilton (5 tolmodige jenter stod 2 timer i kø for å få billetter), Come From Away, The Bands visit, My Fair Lady, Waitress ++ Her bærer vi med oss opplevelse som vil bli husket for livet

Elevene fikk møte selveste Christy Altomare som har hovedrollen i Anastasia. Hun var utrolig hyggelig og imøtekommende.

Musikal Broadway-linja har gode kontakter på Broadway. Vi kjenner folk fra Wicked, Frozen og Dear Evan Hansen. I to hele dager har elevene hatt Workshop med to som tidligere har jobbet for Wicked on Broadway, Alicia Albright og Ben Cohn. Alicia er nå med i Disney Frozen på Broadway og Ben er musikksjef for Dear Evan Hansen. Med andre ord ikke småtteri. I tillegg har elevene fått jobbe med to av dirigentene til Dear Evan Hansen. Musikalsk har de hatt masterclass og fått hjelp med egenvalgte sanger. Utrolig inspirerende. I tillegg har de hatt danseklasse med Alicia, som har lært bort koreografier, både fra Wicked og Frozen.

Ben Cohn, musikksjef hos Dear Evan Hansen, tidligere Wicked, instruerer låta «You will be found». I bakgrunnen Alicia Albright fra Disney Frozen.

Ekstra gøy var det at klassen fikk felles instruksjon i den fantastiske låta You will be found fra Dear Evan Hansen med selveste musikksjefen. Selvfølgelig tar vi denne med i vårshowet vårt.

I tillegg har elevene hatt tid og mulighet til å utforske byen New York. Fulle av inspirasjon er vi klare for nye spennende utfordringer hjemme i Seljord.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts