Adrenalin og surfing på Lista

4 mai 2021

Bli den beste versjonen av deg selv!

Den siste offisielle linjeturen til Backpacker – Multisport og Natur ble til flotte Lista. Der var det mange flotte strender og aktiviteter som passet oss perfekt! Vi bodde kjempefint rett ved kysten omringet av åkre. Da vi kom frem var det veldig sterk vind og store bølger. Det passet perfekt for surfingen vi hadde planlagt så før vi hadde pakket helt ut så dro vi raskt til stranda for å lære oss bølgesurfing. 

Da vi kom fram startet vi med litt opplæring på land. Vi lærte å reise oss riktig opp på brettet. Etter det var det bare å stupe uti den nye sporten. Det var intenst og slitsomt men veldig givende når vi til tider kom oss opp på brettene. 

Dagen etter var det adrenalin på agendaen når vi dro til Lista Adrenalinpark. Da startet vi med å hoppe rundt i trampolineparken og spille boblefotball, samt andre morsomme aktiviteter. Og etter det ble det full rulle når vi kjørte gokart! 

Det er mye historie på Lista fra andre verdenskrig. Vi tok en tur til Festung Lista museet. Der ble vi guidet av dyktige guider som lærte oss en masse om den delen av norsk historie. 

Vi brukte også noen dager på brettseiling. Med sol og flott natur var det ekstremt moro å seile raskt rundt på vannet. Vi hadde også med sup-brett til når vi ville gjøre andre ting på stranda så der var vi i timesvis og koste oss. 

Vi kunne så absolutt vært på Lista lenger!

Tekst og bilder: Joakim Kirksæther

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Related Posts