Nashville

Nashville, Tennessse er mer enn en by – det er et begrep. Navnet forbindes med musikk, og byen er en av verdens ledende musikkmetropoler. Det er et hovedsenter for Singer/Songwriter-tradisjonen, country, bluegrass m.m. Byen er viden kjent for sitt yrende musikkliv, og her myldrer det av konserter og studioer. Det er få steder på jord som er så spennende for en ung låtskriver, som nettopp Nashville!

Her finner du alt – fra de største verdensartistene, til unge musikere som håper å komme gjennom nåløyet. På studieturen kommer du til å møte flere sider av musikklivet, og vi skal selvfølgelig oppleve konserter!

 

Din studietur til Nashville – Tennessee!
Planleggingen av linjeturen vil i stor grad legges på linja. F.eks. undersøker vi hvilke konserter vi vil dra på, hvilke museer vi vil besøke osv. Turen til Nashville er inkludert i skolepengene, og tar ca. 1 uke. Normalt vil turen foregå i oktober/november.

 

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

Fabelaktig tur til Nashville og New Orleans

Singer/Songwriter
Singer/Songwriter har hatt en fantastisk fagtur til Nashville og New Orleans. Hva er vel mer relevant plass å reise for unge låtskrivere. Les Lars sin beretning om turen:
Publisert: 02.12.2018

Mye musikk! Høsten med Singer/Songwriter

Singer/Songwriter
Vi har en mangfoldig musikkavdeling på Seljord Folkehøgskule. Flere musikklærere og enda fler musikkelever. Aldri en dag uten musikk og musisering. Singer/Songwriter er vår linje for unge låtskrivere. Lærer Kjetil Flatland oppsummerer siste halvår slik:
Publisert: 09.12.2017

Interaktivt og gøy på Musicians Hall of Fame

Singer/SongwriterMusikk
Vår musikkavdeling med linjene Musikk/Band, Singer/Songwriter og Musikkreisen har lagt sin fagtur til musikkbyen Nashville. Musikklærer Vidar Ytre-Arne forteller:
Publisert: 26.10.2017

Les mer

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule