Makedonia og Karibien

Vi kommer til å reise ganske mye, både i og utenfor Norge. Her kan du lese om de to store turene til utlandet vi skal på: 

Etter skolestart begynner opplæringen til å bli paragliderpilot. Når du har fått en god dose teoretisk og praktisk opplæring reiser vi til Makedonia for å fortsette kurset der. Det er selvsagt norske instruktører med. Her i Krusevo i Makedonia ligger alt til rette til at vi skal få gode, lærerike dager med mye paragliding. Stedet er verdenskjent for sine gode flyforhold og målet med turen er at du skal fly dine første soloturer her. Dette blir garantert en sterk opplevelse i et land de færreste reiser til på ferie. 

Når vi kommer tilbake til Norge fortsetter opplæringen her, spekket med andre, spennende aktiviteter. 

Etter nyttår, når vinteren gir kalde, korte dager i Norge drar Paraglidinglinja på linjetur til vakre Dominikanske Republikk. Plassene vi besøker er kjent for sine fine forhold og på denne årstiden er været meget bra for paragliding. På turen har vi med oss instruktører for å sørge for at sikkerheten ivaretas og du lærer deg å bli flinkere som pilot. Her kan du praktisere alt du har lært og du kommer til å føle deg fri som en fugl. 

Vi møter den lokale kulturen og lokalbefolkningen og vi gjør flere spennende aktiviteter, f.eks kitesurfing på en av verdens beste kitestrender, rafting og canyoning!

Dette blir et av skoleårets høydepunkter som gir minner for livet! Turene til Makedonia og Karibien er selvfølgelig inkludert i skolepengene.

I tillegg har alle på skolen muligheten til å bli med på solidaritetsreise til India og Nepal mot et pristillegg. Les mer om denne reisen her.

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

Over skyene (og tåka) er himmelen alltid blå!

Paragliding
I dag har alle elevene på Paraglidinglinja blitt sertifisert som piloter! Den siste tiden har det blitt jobbet knallhardt med både teoriprøva som alle besto, flere flyturer, mange flyøvelser som måtte gåes gjennom og i dag var duket for den siste turen der elevene skulle vise frem alt de hadde lært!
Publisert: 19.11.2018

Saludos de Republico Dominicana!

Paragliding
Vi har hatt flotte dager i den Dominikanske Republikk og vi returnerer snart til Norge. Forventningene var høye blant elevene og læreren og ingen har blitt skuffet så langt. Vi startet I Jarabacoa som ligger midt på øya blant høye fjell og regnskog. De første dagene ble brukt til å trene med paraglider i nye forhold og deretter har vi flydd på fire forskjellige steder, alle med sine utfordringer.
Publisert: 29.01.2018

Les mer

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule