Karibien

I januar drar Paraglidinglinja på linjetur til vakre Den Dominikanske Republikk. Plassene vi besøker er kjent for sine fine forhold og på denne årstiden er været meget bra for paragliding. På turen har vi med oss instruktører for å sørge for at sikkerheten ivaretas og du lærer deg å bli flinkere som pilot. Her blir det mye flyging og du kommer til å føle deg fri som en fugl. Dette blir et av skoleårets høydepunkter som gir minner for livet!

Den Dominikanske Republikk ligger midt i Karibien. Her vil dere oppleve det å fly paraglider i nydelige forhold. Her treffer du paragliderpiloter fra hele verden. Også på denne turen er det norske instruktører med for å sørge for at sikkerheten ivaretas. Her jobber vi videre for at du skal bli flinkere og tryggere. Her blir det mye flyging og du føler deg virkelig fri som en fugl!

Linjeturen til Dominikanske republikk blir et av skoleårets høydepunkter. Vi møter den lokale kulturen og lokalbefolkningen og gjør flere spennende aktiviteter. Et eksempel er kitesurfingkurs på vann med noe av verdens beste kiteforhold.

Turen er selvfølgelig inkludert i skolepengene.

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

Saludos de Republico Dominicana!

Paragliding
Vi har hatt flotte dager i den Dominikanske Republikk og vi returnerer snart til Norge. Forventningene var høye blant elevene og læreren og ingen har blitt skuffet så langt. Vi startet I Jarabacoa som ligger midt på øya blant høye fjell og regnskog. De første dagene ble brukt til å trene med paraglider i nye forhold og deretter har vi flydd på fire forskjellige steder, alle med sine utfordringer.
Publisert: 29.01.2018

Les mer

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule