Lumos! Lys opp for høstens musikalshow

La det være sagt! Skolens musikal-lærere er utrolig fornøyde med sine musikalelever. Hardtarbeidende, energiske og dyktige. Med en svært vellykket premiere kunne både elever og lærere slippe jubelen løs. Høstens show er både fargerik, spekket med masse sang og dans og har en høy musikalfaktor. Samtidig setter det fokus på et evig aktuelt tema: foreldreløse barn.

Showet bærer tittelen Lumos. Ordet er hentet fra Harry Potters verden, og er en trylleformel for å tenne lys. Samtidig bærer en organisasjon for foreldreløse samme navn. Vi har brukt Lumos som forbindelse mellom fiksjonen og musikalenes fremstilling av foreldreløse med virkeligheten anno 2017. Mange oppdiktede karakterer lever uten sine foreldre. Vår forestilling har mange slike: Annie, Oliver, Anastasia, Askepott, Quasimodo, og Cosette fra Les Mis med fler. Alle barna i vår fortelling søker å finne igjen sitt opphav, eller å komme seg vekk fra institusjonen de er havnet i. Å forenes med sin familie er manges drøm, som figuren Annie.

Våre elever har siden september ligget i hardtrening med sang, dans og musikkteater. Løftet av god gruppefølelse og kollektiv energi viser alle noen av de beste sidene av seg selv.

Vår forestilling ble fremført i forbindelse med skolens store Høgskolefest. En litt nedkortet versjon av showet skal vises for over 200 barn på Barnas dag.

Foto: Marie Klever Bøye

Les mer om Musikal-linja:

Musikal

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule