Singer/Songwriter

Singer/Songwriter er linja for deg som vil skrive og fremføre dine egne sanger! Velkommen til et år hvor du får jobbe med det som har med sang- og låtskriving å gjøre: Et år hvor du kan utforske, eksperimentere og finne ditt eget uttrykk og sound. Et år med samspill og konserter – året der musikken din blir virkelig!

Singer/Songwriter del av et spennende musikkmiljø

Du får undervisning og veiledning om sangskriving. Du får spille musikken din sammen med engasjerte medelever – i undervisning og på konserter: Vi spiller på huskonserter og drar på turné. Vi har også samspillsprosjekter med Musikklinja.

Singer/songwriter med faglig inspirasjonstur til Nashville

Vi drar på linjetrur til musikkmetropolen Nashville i USA! Byen er viktig for Singer/Songwriter-tradisjonen, og for stilarter, som country, bluegrass osv. Vi opplever musikklivet i Nashville; og besøker studioer, drar på konserter m.m. Vi forsøker også å få til en opptreden på linjeturen.

Les mer om fagturen til Nashville

Extra: Roadtrip til New Orleans

I tillegg til linjeturen til Nashville kan du som elev på Singer/Songwriter velge om du vil bli med på en musikkreise videre i USA. Reisen går t/r Nashville-New Orleans, og blir i stor grad lagt av elevene som melder seg på opplegget. Denne reisen kommer i tillegg til det ordinære linjetilbudet.

Musikkvideo med tidligere elev

For deg som:

  • vil utvikle deg som låtskriver
  • ønsker å utvikle deg som artist
  • drømmer om å spille konserter
  • vil jobbe i studio med eget materiale
  • vil være med på studietur til Nashville, Tennessee
  • vil ta deg selv og musikken din et STORT steg videre

Info

Om linja

Hvem passer linja for?

Hva forventer vi av deg?

Dette vil du lære

Hvordan ser dagene ut på linja?

Årsplan

Utstyr

Lærere

Konserter

Pris

Viktig om å søke

Linjetur

Nashville

Nashville, Tennessse er mer enn en by – det er et begrep. Navnet forbindes med musikk, og byen er en av verdens ledende musikkmetropoler. Det er et hovedsenter for Singer/Songwriter-tradisjonen, country, bluegrass m.m. Byen er viden kjent for sitt yrende musikkliv, og her myldrer det av konserter og studioer. Det er få steder på jord som er så spennende for en ung låtskriver, som nettopp Nashville!

Les mer om turen

Tidligere elev

Jørgen Dahl Moe

Året på Seljord Folkehøgskole er det beste året i mitt liv, så langt. Jeg gikk Siso-linja, og trivdes godt med det! I løpet av dette året fikk jeg tid til å bli kjent med meg selv. Både som person og musikalsk. Jeg kjente på utvikling i min egen låtskriving, mitt syn på musikk og disiplinen rundt øving. Jeg traff mange fantastisk mennesker, som jeg vil trekke frem som det største for meg dette året, også mange venner fra linjer som ikke har fokus på musikk. Disse har jeg også fortsatt kontakt med. I tillegg er lærerstaben ved Seljord Folkehøgskole veldig flotte mennesker som får deg til å føle deg trygg, og som blir mer venner enn lærere!

I dag studerer jeg musikk ved Konservatoriet i Kristiansand, UiA. Jeg fikk god hjelp av hovedlærer Kjetil Flatland med teori og tips, noe jeg setter veldig pris på. Jeg trives godt ved valget mitt om å studere her, og har planer om å drive med min egen musikk så lenge jeg synes det er gøy.

Jeg kommer aldri til å glemme året mitt i Seljord. Det er helt sikkert!

Singer/Songwriter 2015-16

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

Full rulle på Singer/Songwriter og Musikk Band!

Singer/Songwriter
2018 er i gang for fullt på Seljord Folkehøgskule sine to musikklinjer Singer/Songwriter og Musikk Band. I løpet av vårsemesteret står bl.a. turné, vårkonsert, huskonsertar, Nepaltur m.m. Singer/Songwriter skal dessutan spele inn sine eigne songar i studio. Mellom slaga er det rom for litt musikkteori og øvingar. Bileta er frå dagens teoriundervisning - som vart avslutta med ein kahoot, som utarta seg til å bli ein nervepirrande thriller til siste slutt (nesten).
Publisert: 12.01.2018

Mye musikk! Høsten med Singer/Songwriter

Singer/Songwriter
Vi har en mangfoldig musikkavdeling på Seljord Folkehøgskule. Flere musikklærere og enda fler musikkelever. Aldri en dag uten musikk og musisering. Singer/Songwriter er vår linje for unge låtskrivere. Lærer Kjetil Flatland oppsummerer siste halvår slik:
Publisert: 09.12.2017

Fabelaktig samlingskveld!

Singer/SongwriterMusikk
Lørdag kveld er gjerne tidspunkt for ukas høydepunkt. Samlingkveldene er sosiale og artige arrangement som linjer og grupper på skolen tar ansvaret for. Med mange unge musikere på arrangementssida stiger forventningene for noe spenstig og musisk.
Publisert: 27.11.2017

Les mer

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule