Singer/Songwriter

Singer/Songwriter er linja for deg som vil skrive og fremføre dine egne sanger! Velkommen til et år hvor du får jobbe med det som har med sang- og låtskriving å gjøre: Et år hvor du kan utforske, eksperimentere og finne ditt eget uttrykk og sound. Et år med samspill og konserter – året der musikken din blir virkelig!

Singer/Songwriter del av et spennende musikkmiljø

Du får undervisning og veiledning om sangskriving. Du får spille musikken din sammen med engasjerte medelever – i undervisning og på konserter: Vi spiller på huskonserter og drar på turné. Vi har også samspillsprosjekter med Musikklinja.

Singer/songwriter med faglig inspirasjonstur til Nashville

Vi drar på linjetrur til musikkmetropolen Nashville i USA! Byen er viktig for Singer/Songwriter-tradisjonen, og for stilarter, som country, bluegrass osv. Vi opplever musikklivet i Nashville; og besøker studioer, drar på konserter m.m. Vi forsøker også å få til en opptreden på linjeturen.

Les mer om fagturen til Nashville

 

Musikkvideo med tidligere elev

For deg som:

  • vil utvikle deg som låtskriver
  • ønsker å utvikle deg som artist
  • drømmer om å spille konserter
  • vil jobbe i studio med eget materiale
  • vil være med på studietur til Nashville, Tennessee
  • vil ta deg selv og musikken din et STORT steg videre

Info

Om linja

Hvem passer linja for?

Hva forventer vi av deg?

Dette vil du lære

Hvordan ser dagene ut på linja?

Årsplan

Utstyr

Lærere

Konserter

Pris

Viktig om å søke

Linjetur

Nashville

Nashville, Tennessse er mer enn en by – det er et begrep. Navnet forbindes med musikk, og byen er en av verdens ledende musikkmetropoler. Det er et hovedsenter for Singer/Songwriter-tradisjonen, country, bluegrass m.m. Byen er viden kjent for sitt yrende musikkliv, og her myldrer det av konserter og studioer. Det er få steder på jord som er så spennende for en ung låtskriver, som nettopp Nashville!

Les mer om turen

Tidligere elev

Magnus Myrhol

Før eg kom til Seljord hadde eg ikkje spelt så mykje musikk utanom på guterommet. Noko av det eg fekk moglegheita til på Singer/Songwriter var å spele med andre, lære musikkteori, vere i studio, spele konsertar og ikkje minst få rettleiing til låtskriving. Også var vi på en fantastisk turné!

Lærarane kan det meste, så vi kunne i stor grad kome med ynskje om kva vi ville lære meir om.

Utanom linjetid var det eit stort utval av valfag, og det var alltid noko å finne på. På våren hadde vi ein fantastisk tur Nepal.

Året mitt på Seljord Folkehøgskule var så bra at eg bestemte meg får å ta enda eit år, som stipendiat. No tar eg lektorutdanninga ved UiO, og sit igjen med mange gode minner, erfaringar og ikkje minst vener for livet.

Skulen Anbefalast på det sterkaste! Utruleg bra plass med supre lærarar/tilsette!!

Elev Singer/Songwriter 2015-2016

Du kommer ikke til å angre!

Blogg

Følg med på hva som skjer på folkehøgskolen!

"Unplugged": Kreativ gjenbruk av listetopper

Singer/SongwriterMusikk
Musikk og Singer/Songwriter inviterte til huskonsert. Intensjonen var "unplugged", med noe oppmic'ing. Lærer Kjetil forteller om et spennende prosjekt:
Publisert: 03.03.2018

Bare å søke!

NaturParaglidingEkspedisjonSinger/SongwriterMusikkMusikalViking
Startskuddet for opptak har gått, og vi er i gang med å registrere nye elever for 2018-19. Det er på ingen måte for sent å søke! Vi tar fortløpende opp elever så lenge det er plass. I øyeblikket er det faktisk muligheter på alle linjene våre
Publisert: 01.02.2018

Utfordringer og moro på valgfag Akustisk Samspill

Singer/SongwriterMusikk
Akustisk Samspill er et valgfag som elever fra alle linjer kan velge. Her er elever fra Musikk og Singer/Songwriter, men også fra Viking og Musikal.
Publisert: 31.01.2018

Les mer

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule