Interaktivt og gøy på Musicians Hall of Fame

Vår musikkavdeling med linjene Musikk/Band, Singer/Songwriter og Musikkreisen har lagt sin fagtur til musikkbyen Nashville. Musikklærer Vidar Ytre-Arne forteller:

Det var en del lyd og mye aktivitet da Musikkavdelinga besøkte den interaktive delen av Grammy-muséet på Musicians Hall of Fame i Nashville. Vi testa ut instrumenter, mikrofoner, trommepader etc., og en herlig runde med karaoke.

Muséet ellers var en flott samling av instrumenter og klenodier fra mange epoker i amerikansk populærmusikk – fra Neil Young sin steelgitar, til Michael Jacksons øvingsflygel, trommesett fra Santana sin Woodstock-konsert, deler av inventar og instrumenter fra det legendariske Stax-studioet. En morsom og inspirerende dag. Neste post er konsert med indie-rockbandet Pickwick.

Tekst: Vidar Ytre-Arne

Musikklærer Kjetil Flatland supplerer:

“Det nærmar seg slutten for vår “fellestur” til Nashville for musikklinjene. Musikk Band og Singer/Songwriter har éin kveld att i Music City. For Musikkreisen sin del ventar ein leigebil frå Hertz på Nashville International Airport. Den skal me fylle opp med gitarar og ymse, og cruise rundt i sørstatane den neste veka – og leite etter røtene til den vestlege populærmusikken. New Orleans og Memphis er to av byane me besøkjer på vegen.”

Musikk

Singer/Songwriter

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule