Ekspedisjon har nådd Everest Basecamp

Seljord folkehøgskule verdsetter faglige ambisjoner og utfordringer. Med mye god kompetanse i kollegiet kan elevene vente seg spennende opplevelser. Et år på skolen er rikt på mange måter. En berikelse er å nå sine mål. Et slikt mål for Ekspedisjonslinja har vært å komme face to face med verdens høyeste fjell.

Seljord folkehøgskule verdsetter faglige ambisjoner og utfordringer. Med mye god kompetanse i kollegiet kan elevene vente seg spennende opplevelser. Et år på skolen er rikt på mange måter. En berikelse er å nå sine mål. Et slikt mål for Ekspedisjonslinja har vært å komme face to face med verdens høyeste fjell. Lærer på Ekspedisjon Kolbjørn Birkrem skriver:

“Ekspedisjonslinja har nådd det store målet i vår – Everest Basecamp. Etter 6 dagar med gåing og 2 kviledagar nådde vi målet. I Basecamp var det utruleg mykje folk. Ikkje så rart når det faktisk er ca 400 personar som vil opp på verdas høgaste fjell no i løpet av mai. Akkurat no er det ca 1400 “innbyggerar” (Seljord sentrum) i Basecamp og alle bur i telt. Vi hadde også ein tur opp på Kala Pathar (5550 moh) med fantastisk utsikt til Everest. Vi blir utruleg små i slike omgjevelsar.”

Du kommer ikke til å angre!

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule