Musisk lørdagsseminar

Musikk

Alle var med – samspill, improvisasjon og komponering. Seljord Folkehøgskule er ikke bare linjefag, valgfag eller fellesfag. Vi har også Lørdagsseminar, der elever fra alle linjer kan velge ulike temaer å jobbe med i fire timer lørdag formiddag.

Musikal i lystbetont driv frem mot show

Musikal

Det er travle dager for Musikal-elevene. Lag på lag med læring skal toppes som et Musikalshow 24. og 26. november i en prosess som både er hektisk og lystbetont. Musikalklassen er proppet med både energi og talent.

Interaktivt og gøy på Musicians Hall of Fame

Singer/SongwriterMusikk

Vår musikkavdeling med linjene Musikk/Band, Singer/Songwriter og Musikkreisen har lagt sin fagtur til musikkbyen Nashville. Musikklærer Vidar Ytre-Arne forteller:

Fra det ene til det andre i Nashville

Singer/SongwriterMusikk

Et høydepunkt i skoleåret er linjenes fagtur. Her er det stor variasjon i faglige opplegg og reisemål. Musikkavdelingen med linjene Singer/Songwriter, Musikk/Band og Musikkreisen er i Nashville. Lærer på Singer/Songwriter Kjetil Flatland skriver:

Brevandring og Via Ferrata

Ekspedisjon

Ekspedisjon setter i disse dager kursen mot Kilimanjaro i Tanzania. I forberedelsene sine har de både gått på isbre og testet klatreferdighetene. Lærer Kolbjørn skriver:

Årets elever svever!

Paragliding

Våre elever har jobbet knallhardt med teknikktrening. Den siste dagene i skolebakken var både morsomme og lærerike, men endelig var det duket for de første høydeturene.

Seljord Folkehøgskule demonstrerte mot budsjettkutt

Folkehøgskolene sentralt inviterte oss til å være med på markering mot nedskjæring av tilskudd til de norske folkehøgskolene. Seljord Folkehøgskole stilte mannsterke opp for å markere motstand utenfor Stortinget. Les hvordan rektor Godtfred opplevde det hele:

Padletur ned Telemarkskanalen

Ekspedisjon

Høsten er tida for ekspedisjonslinja sin første langtur, nemlig å padle Telemarkskanalen. Dette er en tur som strekker seg over 7 dager. Vi begynte å padle fra Dalen i Telemark. Tidligere i høst har vi hatt flere dager på vannet hvor vi har trent både teknikk og redning for å kunne klare å padle denne turen sammen.

Downhillsykling for Paraglidinglinja.

Paragliding

Paragliding er vår linje for action og adrenalinkick ute i det fri. Når været ikke byr på flymuligheter finnes det likevel mange andre måter å få opp pulsen.

Følg oss

Følg oss på snapchat

Kontakt

Brith Bø

Brith er vår kontorleder. Ta kontakt med henne om du lurer på noe. 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33
3840 Seljord

Tlf:+47 35 05 80 40
E-post: kontor@seljord.fhs.no
Facebook: Seljord folkehøgskule